υπερηχος μυοσκελετικου

ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΟΣ ΥΠΕΡΗΧΟΣ ΜΥΟΣΚΕΛΕΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

Το υπερηχογράφημα του μυοσκελετικού συστήματος είναι ένα χρήσιμο εργαλείο στα χέρια του κλινικού ορθοπαιδικού ιατρού. Δίνει τη δυνατότητα άμεσης απεικόνισης δομών των μαλακών και οστικών στοιχείων του μυοσκελετικού συστήματος χωρίς να επιβαρύνει τον ασθενή με ακτινοβολία. Ο υπερηχος μυοσκελετικου συστήματος μπορεί να πραγματοποιηθεί μετά την κλινική εξέταση στο ιατρείο ή και κατ’ οίκον ολοκληρώνοντας έτσι … Continued

prgf

ΒΙΟΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΜΕ ΑΥΤΟΛΟΓΟΥΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΕΠΟΥΛΩΤΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ

H τεχνική των αυτόλογων αυξητικών βιολογικών παραγόντων, απομονώνει από το πλάσμα του αίματος αυτόλογα αιμοπετάλια, που καθοδηγούν την ιστική και οστική αναγέννηση. Είναι μέθοδος χωρίς χημικές ουσίες και φάρμακα, χωρίς παρενέργειες, και ουσιαστικά χρησιμοποιούνται επουλωτικοί παράγοντες του ιδίου οργανισμού σε μεγάλη συγκέντρωση σε στοχευμένη περιοχή πάθησης.

thermal imaging

ΘΕΡΜΙΚΗ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΑ ΦΛΕΓΜΟΝΩΝ ΤΟΥ ΜΥΟΣΚΕΛΕΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ – THERMAL IMAGING

Με τη χρήση ειδικής κάμερας θερμοκαταγραφής του μυϊκού συστήματος, έχουμε τη δυνατότητα αποκάλυψης φλεγμονών, πριν ακόμη δώσουν συμπτώματα, καθώς και χαρτογράφησης των φλεγμονωδών περιοχών ώστε να δοθούν ειδικές οδηγίες για πρόγραμμα αποκατάστασης, (φυσικοθεραπείες) αλλά και για να απεικονιστεί η πρόοδος της οποιαδήποτε θεραπείας.

αναλυση-βαδισης

ΣΤΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΒΑΔΙΣΗΣ

Με τη χρήση της κινηματικής ανάλυσης της βαδίσεως αναγνωρίζονται εμβιομηχανικές παθολογίες των κάτων άκρων που οδηγούν στην έγκυρη διάγνωση παθήσεων και σε στοχευμένη θεραπεία. Η εξέταση είναι ανώδυνη, χωρίς ακτινοβολία και διαρκεί περί τα 20 λεπτά της ώρας με πελματογράφο νέας γενιάς COMEX.