Η πιο δημοφιλής πλατφόρμα αποστολής αρχείων είναι το WeTransfer. Μέσω αυτής της υπηρεσίας μπορείτε να στείλετε δωρεάν αρχεία έως και 2 GB. Η χρήση της είναι πολύ εύκολη.

1. Τοποθετείτε το CD στο driver του υπολογιστή/ λάπτοπ και ανοίγετε τα αρχεία. Επιλέγετε όλα τα αρχεία και τα αντιγράφετε (κάνετε copy).
2. Δημιουργείτε ένα φάκελο στην επιφάνεια εργασίας και κάνετε επικόλληση (paste) τα αρχεία που έχετε επιλέξει στο πρώτο βήμα. Βγαίνετε από τον φάκελο.
3. Πατάτε δεξί κλικ στο φάκελο που έχετε δημιουργήσει και επιλέγετε τη συμπίεση του αρχείου (add to “φάκελος.zip”). Έτσι δημιουργείται αυτόματα ένας δεύτερος φάκελος στην επιφάνεια εργασίας, ο συμπιεσμένος φάκελος.
4. Ανοίγετε τον browser σας (π.χ. Chrome, Firefox, Microsoft Edge) και πληκτρολογείτε τη διεύθυνση www.wetransfer.com. Με την είσοδό σας στην ιστοσελίδα θα εμφανιστεί αυτή η εικόνα, στην οποία πρέπει να πατήσετε “I agree” (συμφωνώ με τους όρους):

we transfer

5. Στην συνέχεια, πατάτε στο σύμβολο (+) και ανεβάζετε το περιεχόμενο του CD.

we transfer 2

6. Στο “Εmail to” πληκτρολογείτε pa@chiotisioannis.gr . Στο “Υour email” γράφετε το δικό σας email και εάν θέλετε προσθέτετε ένα μήνυμα στο πεδίο “Message” . Κάνε κλικ στο “Transfer” και περιμένετε μέχρι να εμφανιστεί το μήνυμα “Transfer complete”.

Έπειτα, θα λάβετε ένα αυτόματο email που θα σας ενημερώνει για το αρχείο που στείλατε. Ο γιατρός, επίσης, θα ενημερωθεί με ένα email για να κάνει λήψη του αρχείου. Όταν πατήσει το link της λήψης, τότε θα ειδοποιηθείτε πως “κατέβασε” επιτυχώς το απεσταλμένο αρχείο σας.