Το Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2016, ολοκληρώθηκε με επιτυχία, για ακόμη μια φορά, το 10ο ετήσιο ενημερωτικό Συνέδριο Σκελετικής Υγείας του Συλλόγου “Πεταλούδα”! Κάθε χρόνο, στο συνέδριο  προσέρχονται 1000 και πλέον επισκέπτες για να παρακολουθήσουν ομιλίες γύρω από την σκελετική τους υγεία από τους πιο εξειδικευμένους επιστήμονες του χώρου ενώ έχουν και τη δυνατότητα να εξεταστούν δωρεάν από ιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων!

Ανάμεσα στις πολλές και ενδιαφέρουσες ομιλίες, αξιοσημείωτη υπήρξε η παρουσίαση του Χειρουργού Ορθοπαιδικού – Αθλητίατρου Χιώτη Ν. Ιωάννη, ο οποίος κάθε χρόνο συμμετέχει στο συνέδριο. Φέτος ως κεντρικός ομιλητής στον «Φάκελο Οστεοαρθρίτιδα», ανέπτυξε τις τελευταίες εξελίξεις στη διάγνωση και θεραπεία της εκφυλιστικής  και μετατραυματικής οστεοαρθρίτιδας.

Κλείνοντας, θα θέλαμε να συγχαρούμε τόσο το Σύλλογο Σκελετικής Υγείας “Πεταλούδα”, όσο και τους συμμετέχοντες για την άμεμπτη διοργάνωση. Ευχή όλων είναι το συνέδριο να πραγματοποιείται κάθε χρόνο με συνεχώς αυξανόμενες παροχές ώστε να επωφελούνται όλοι, τόσο των δωρεάν προληπτικών ελέγχων, όσο και της ενημέρωσης γύρω από τις τελευταίες εξελίξεις στην σκελετική υγεία.