Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το μεγαλύτερο συνέδριο για τη σκελετική υγεία στην Ελλάδα που όπως κάθε χρόνο διοργάνωσε ο Σύλλογος Σκελετικής Υγείας “Πεταλούδα”! Χιλιάδες εξετάσεις για τη σκελετική υγεία και όχι μόνο πραγματοποιήθηκαν σε συμπολίτες μας καθόλη τη διάρκεια του συνεδρίου που άνοιξε τις πόρτες του στις 17 Οκτωβρίου 2015 στο Divani Caravel! Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να εξεταστούν αλλά και να ενημερωθούν από εξειδικευμένους επιστήμονες υγείας για μεγάλα ιατρικά θέματα!

Στο πλαίσιο του συνεδρίου, ο Χειρουργός Ορθοπαιδικός – Αθλητίατρος Χιώτης Ν. Ιωάννης, μαζί με το φίλο και συνάδελφο Δρ. Εμμανουήλ Μπριλάκη, είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν και να ενημερώσουν το κοινό για θέματα σκελετικής υγείας και συγκεκριμένα για τον πόνο στη μέση, τον αυχένα και τα γόνατα και τις αιτίες που τον προκαλούν.

Το συνέδριο πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του International Osteoporosis Foundation, του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, του Εργαστηρίου Έρευνας Παθήσεων Μυοσκελετικού Συστήματος και του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών.

Τα έσοδα θα διατεθούν για την κινητή μονάδα του Συλλόγου Πεταλούδα.