Ο Χειρουργός Ορθοπαιδικός – Αθλητίατρος Χιώτης Ν. Ιωάννης σας προσκαλεί σε κλειστή στρογγυλή τράπεζα με θέμα ανάπτυξης την Υγειονομική Κάλυψη των Αγώνων Δρόμου στην Ελληνική Επικράτεια.

Τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα, παρατηρείται μια αξιοσημείωτη αύξηση των αγώνων δρόμου. Μέλημα του κάθε διοργανωτή, είναι η πετυχημένη διεξαγωγή του αγώνα και ο ασφαλής τερματισμός όλων των συμμετεχόντων.

Η αχίλλειος πτέρνα σε όλη αυτή την προσπάθεια είναι η υγειονομική κάλυψη των αγώνων. Αυτή πολλές φορές δεν πληροί τις προδιαγραφές ώστε να προβλεφθούν, να εντοπιστούν και να αντιμετωπιστούν καταστάσεις που πλήττουν την ατομική υγεία των δρομέων, των συνοδών αλλά και όσων βρίσκονται στο χώρο του αγώνα την ημέρα διεξαγωγής του.

Στην παρουσίαση, θα γίνει αναφορά στην παρούσα ελληνική πραγματικότητα σχετικά με τη διοργάνωση των αγώνων δρόμου και θα προταθούν λύσεις και βελτιώσεις για ασφαλέστερες μελλοντικές διοργανώσεις.

Σάββατο 19/1/2019 , 10:00-12:00

Ξενοδοχείο Caravel, αίθουσα Νάουσα

Συνδιοργανωτές :

Νάσος Κουτσουραδής, Φυσικοθεραπευτής, Imta ΜΤ, Σύγχρονο Κέντρο Φυσικοθεραπείας Physioathens

Χιώτης Ιωάννης, Χειρουργός Ορθοπαιδικός – Αθλητίατρος, 3η Ορθοπαιδική Κλινική Νοσοκ. Υγεία,PhD, MSc Διοίκηση Μονάδων Υγείας

αγώνες-δρόμου-2